Besøk skulen vår tysdag 6. februar mellom kl. 15:00 og 19:00!
- Få informasjon om skulen og alle tilboda våre.
- Sjå elevar i arbeid og delta i aktivitetar.
- Open kantine med sal av betasuppe, kaffi og kaker.
- Mogleg å eta middag på restaurant- og matfag.
På open skule inviterer elevane frå vg1 restaurant- og matfag og vg2 kokk- og servitør til treretters-meny i skulen sin restaurant:
Meny:
• Forrett: Stekt kalvetunge, beter og rømme
• Hovedrett: Bakt kveite, hasselback-gulrot, sellerirot-pure, hollandaise og annapotet
• Dessert: Blåbærpai og yoghurtis
Det vert to serveringar, første runde frå 16.00-17.00 og andre runde frå 17.30-18.30. Pris pr. person er 200,- For tinging av bord i restauranten vår, send e-post til Post.Fiv@vlfk.no, eller ring ekspedisjonen på 534 57 800.
VELKOMMEN TIL OSS!